Työpaikka sanahaku
Kaikki paikkakunnat paikkakunnat

Helsingin Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, rohkea, vahva vaikuttaja ja yhteiskunnallisten ongelmien ja erityisryhmien asiantuntija. HDL-konsernin piiriin kuuluvat Rinnekoti-Säätiö sr ja Diakonissalaitoksen Hoiva Oy tuottavat yhdessä monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita. HDL-konsernissa työskentelee yli 2000 ammattilaista.

Suomen Diakoniaopisto kouluttaa osaajia sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalle, humanistiselle ja kasvatusalalle sekä matkailu-, ravitsemis- ja talousalalle Helsingissä, Lahdessa, Oulussa ja Ylitorniolla. SDOssa opiskelee vuosittain noin 2000 opiskelijaa. Henkilöstön määrä on hieman yli 200.

en sv fi  
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Helsingin Diakonissalaitoksen säätiössä (HDL) ja Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy:ssä teemme työtä ihmisarvoisen huomisen puolesta. Työmme on merkityksellistä ja kohtaamme jokaisen ihmisen sellaisena kuin hän on. Diakonissalaitos toimii vahvan arvopohjan mukaisesti ja tiukasti kiinni tässä ajassa. Suomen Diakoniaopisto (SDO) on monialainen ammatillinen oppilaitos, joka toimii neljällä eri paikkakunnalla. 
Tarjoamme Sinulle innostavia ja monipuolisia työtehtäviä, jossa voit kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi.
Voit hakea Sinua kiinnostavaa tehtävää täyttämällä hakulomakkeen. Avoimena olevista työpaikoista voit kysyä tarkemmin työpaikkailmoituksessa nimetyiltä yhteyshenkilöiltä.
Avoimet työpaikat
    Hakusanat
    Työpaikat
    Sijainti
    Haku päättyy
    Näytä tulosta/sivu